Multumesc de participare !
3 participanți
Pagina 1 din 1
Multumesc de participare !
In luna mai am demarat un proiect prin care am urmarit sa obtin un feedback din partea
comunitatilor linux din Romania, pe care sa il transmit cititorilor blogului meu "Linux pentru
incepatori" din dorinta a le usura munca in ceea ce priveste alegerea unei distributii linux pe masura
preferintelor.
Astazi acest proiect s-a incheiat si doresc sa multumesc pe aceasta cale persoanei din cadrul
comunitatii voastre care mi-a raspuns la chestionar!
http://creationn.wordpress.com/2010/07/26/spotlight-linux-pentru-incepatori-s-a-incheiat/
Toate cele bune va doresc in continuare ! :
comunitatilor linux din Romania, pe care sa il transmit cititorilor blogului meu "Linux pentru
incepatori" din dorinta a le usura munca in ceea ce priveste alegerea unei distributii linux pe masura
preferintelor.
Astazi acest proiect s-a incheiat si doresc sa multumesc pe aceasta cale persoanei din cadrul
comunitatii voastre care mi-a raspuns la chestionar!
http://creationn.wordpress.com/2010/07/26/spotlight-linux-pentru-incepatori-s-a-incheiat/
Toate cele bune va doresc in continuare ! :
Re: Multumesc de participare !
Mulţumim şi noi pentru ştire. :) Mai aşteptăm astfel de iniţative - poate următoarea la sfârşit de an. ;) Succes!
Multumesc sa fie !
Momentan nu am nimic planuit, dar cine stie ce imi vine in minte.
Succes si voua in continuare !
Momentan nu am nimic planuit, dar cine stie ce imi vine in minte.
Succes si voua in continuare !
Felicitari pentru initiativa.
Mi-ar fi placut sa citesc si opiniile celor de la Ubuntu si Fedora, dar poate cu alta ocazie.
Iti tin pumnii.. mult succes in continuare!
Mi-ar fi placut sa citesc si opiniile celor de la Ubuntu si Fedora, dar poate cu alta ocazie.
Iti tin pumnii.. mult succes in continuare!
Sincer ckristi, chiar nu stiu de ce nu mi-au raspuns. Cel putin de la Fedora primisem semne ca vor raspunde, in schimb de la Ubuntu nu am primit nimic; nici da nici nu...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum