in legatura cu wallpaper-ul dinamic
Pagina 1 din 1
in legatura cu wallpaper-ul dinamic
Am 2 pc-uri cu LinuxMint9 Gnome.
La aceste pc-uri nu pot folosi wallpaper-ul dinamic pt. ca nu se incarca in intregime imaginea.
La un pc am placa video nvidia instalat cu driver de la nvidia (cateodata se incarca imaginea 100%)
si un laptop cu placa video de la intel (nu se incarca imaginea in intregime)
Ca fapt divers,la fel se intampla si cu Ubuntu 10.04.Se intampla numai cu wallpaper-ul dinamic.
Cu Drapes folosind backgrounds de la linux mint se incarca imaginile 100%(nu am incercat wallpaper-ul dinamic cu Drapes si nici nu ma intereseaza pt ca in LM8 fuctioneaza fara)
La aceste pc-uri nu pot folosi wallpaper-ul dinamic pt. ca nu se incarca in intregime imaginea.
La un pc am placa video nvidia instalat cu driver de la nvidia (cateodata se incarca imaginea 100%)
si un laptop cu placa video de la intel (nu se incarca imaginea in intregime)
Ca fapt divers,la fel se intampla si cu Ubuntu 10.04.Se intampla numai cu wallpaper-ul dinamic.
Cu Drapes folosind backgrounds de la linux mint se incarca imaginile 100%(nu am incercat wallpaper-ul dinamic cu Drapes si nici nu ma intereseaza pt ca in LM8 fuctioneaza fara)
hubutm20- Mesaje : 40
Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Subiecte similare
» [DE MUTAT]Wallpaper Dinamic - World Sunlight si altele
» [REZOLVAT]in legatura cu Linux Mint 8 KDE
» [mutat]CreBS un utilitar cu ajutorul căruia putem crea un slideshow cu wallpaper-ele pe desktop
» [REZOLVAT]in legatura cu Linux Mint 8 KDE
» [mutat]CreBS un utilitar cu ajutorul căruia putem crea un slideshow cu wallpaper-ele pe desktop
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|