Linux Mint Romania
Dorim să va anunțăm că acum ne găsiți la noua adresă: www.linuxmint.ro
Acolo puteți cere ajutor.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Linux Mint Romania
Dorim să va anunțăm că acum ne găsiți la noua adresă: www.linuxmint.ro
Acolo puteți cere ajutor.
Linux Mint Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Rezolvat] minimizarea fereastra in panou

3 participanți

In jos

[Rezolvat] minimizarea fereastra in panou Empty [Rezolvat] minimizarea fereastra in panou

Mesaj Scris de epoche Sam 22 Ian 2011, 17:09

M-am apucat de customizat desktop-ul si am creat un nou panou.am mutat iconite, pus altele etc.
la final mi-am dat seama ca ferestrele deschise nu mai stau in niciun panou, ci se retrag in selector ferestre, o mica iconita din panou.
cum fac sa revina optiunea de minimizare in panou?
exista pe undeva vreo optiune de a seta ferestrele sa se minimizeze intr-un anume panou?

Ultima editare efectuata de catre epoche in Dum 23 Ian 2011, 07:20, editata de 1 ori
epoche
epoche

Data de inscriere : 23/12/2010

Sus In jos

[Rezolvat] minimizarea fereastra in panou Empty Re: [Rezolvat] minimizarea fereastra in panou

Mesaj Scris de Lighto Dum 23 Ian 2011, 06:22

Click dreapta pe pannel -> Add to pannel -> Window List
Lighto
Lighto

Data de inscriere : 19/01/2011

Sus In jos

[Rezolvat] minimizarea fereastra in panou Empty Re: [Rezolvat] minimizarea fereastra in panou

Mesaj Scris de epoche Dum 23 Ian 2011, 06:44

mersi fain, am cautat ca turbatu aseara prin tot linuxul, inclusiv acolo unde ai spus, dar nu m-am dumirit.
epoche
epoche

Data de inscriere : 23/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ăla micu' Dum 23 Ian 2011, 07:12

@epoche

Marchează te rog subiectul ca [REZOLVAT] reeditând titlul primului mesaj cu mențiunea respectivă-n față.

.
Ăla micu'
Membru

Data de inscriere : 14/03/2010
Localizare : Constanța

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum